AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada Yeni Türkiye’nin inşaası ve istikrar için Nevşehir'de de 3-0 umut ettiklerini belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında; Yeni Türkiye’nin inşaası ve istikrar için Nevşehir'in de AK Parti’ye 3 milletvekili vermesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:

1 Kasım 2015 genel seçimlerinin yeni Türkiye'nin inşası için bir milat teşkil ettiğini belirterek, "Bu seçimlerde daha fazla çalışmak, çıtayı daha yükseklere çekmek zorundayız" dedi.

Açıkgöz, AK Parti davası Menderes'in de davasıdır, Özal'ın da davasıdır, Erbakan'ın da davasıdır. AK Parti aynı hareketin aynı yolun yolcusudur. Aslına bakarsanız İttihat ve Terakki'den bu yana iki ana akım vardır, iki ana hareket vardır. AK Parti bu yüzden köksüz bir hareket değildir. Ülkenin tarihi, manevi köklerine dayanan değişimci, Türkiye'yi dışarıya açmaya çalışan demokrat bir çizgiyle Türkiye'nin tarihini inkar eden, Türkiye'yi içe kapamaya çalışan değişime direnen bir zihniyet arasında bu mücadele devam etmektedir."

Milletvekili Açıkgöz AK Parti'nin nasıl bir hareket olduğunun çok iyi anlaşılması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Bu bir parti meselesi değil arkadaşlar, biz sadece bir parti başarılı olsun, birileri belli makamlara gelsin diye uğraşmıyoruz. Eğer bugün Gazze'de bebekler dua ediyorsa, Bosna'da yaşlılar dua ediyorsa, Somali'de mağdurlar, muhtaçlar dua ediyorsa, Pakistan'da, Afganistan'ta insanlar 'Aman AK Parti'nin başına bir şey gelmesin' diye dua ediyorsa bunu çok iyi anlamamız lazım. Biz nasıl bir siyasi hareketiz? Niçin sadece Türkiye'deki değil dünyanın birçok bölgesindeki insanlar AK Parti'nin geleceğini umursuyor, dert ediniyor, Türkiye'yi takip ediyor. Bir şeyi anlamamız lazım. Anlamalıyız ki bunun sadece bir parti meselesi olmadığını daha iyi göreyim. Bunun Türkiye'nin mukadderatı meselesi olduğunu, onun da ötesinde bölgesel bir mesele olduğunu, bölge insanının mazlumların, mağdurların meselesi olduğunu çok iyi anlamamız gerekiyor. Bu yüzden sorumluluğumuz çok fazla"


"1 Kasım Erken genel seçimleri yeni Türkiye'nin inşası için bir milattır ..."


1 Kasım seçimlerini iyi okumak gerekiyor.Burada Mesele sadece seçim kazanma meselesi değildir, gönüller kazanmak meselesidir. 'Biz her zaman Türkiye kazansın, biz kaybetmeye razıyız' dedik. Ama diğerleri ne diyor 'AK Parti kaybetsin de Türkiye'ye ne olursa olsun' diyor. Biz böyle sorumsuzca davranamayız. Biz 'yani AK Parti kaybetsin de Türkiye'ye ne olursa olsun' diyen o sorumsuz anlayıştan olamayız. Biz ülkemizi düşünmek zorundayız. Ülkemizin geleceğine göre hareket etmek zorundayız.

Siyaset sadece hizmet etmek değil. Siyasete hizmet kavramını da biz getirdik. Vizyonu, projeyi, reformu biz kazandırdık. Siyaset denilince artık hizmet siyaseti akla geliyor. Ama siyasetin bir de mücadele kısmı var. Dik duracaksın, kararlı olacaksın, korkmayacaksın, ileriye doğru atılacaksın. Biz işte bu mücadeleyi verdiğimiz için bugün ayaktayız. Çetelerle, mafya, karanlık odaklarla üzerimize geldiler. Türlü türlü oyunlar kuruldu. Türlü türlü tuzaklar, kumpaslar kuruldu. Darbeciler karşımıza çıktı. Kapatma davalarıyla uğraştık. Bunların hepsine karşı dik duran bir AK Parti var. İçeride dışarıda kim varsa karşımıza dikildi. Ama başarılı olamadılar çünkü millet bizim yanımızdaydı. Çünkü biz haklıydık, korkmadık, şapkamızı alıp gitmedik, dik durduk. Milletin emanetine, milletin iradesine sahip çıktık. Bütün vesayetçi odaklarla mücadele ettik."


1 Kasım’da yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini belirten Açıkgöz, “Gün birlik günüdür. Başbakanımızın söylediği gibi terör örgütüne ‘lanet olsun’ diyemeyenler devleti, ülkeyi lanetlemeye başladılar” dedi.

ENDİŞEMİZ O Kİ;

1 Kasım seçimlerinin parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ifade eden Açıkgöz, “7 Haziran’da ortaya çıkan tablo, Türkiye’de hiçbir partiyi tek başına iktidara getiremedi. Maalesef koalisyon da birilerinin istememezliği yüzünden oluşmadı. Gönül istiyordu ki, 2 yıllık süreyle bir koalisyon olsun. Kim ne derse desin bunun için AK Parti çok ciddi çalıştı. Ama ilk geceden ’hayır’ diyenler, son gün de ’hayır’ dediler. Belki de ülkenin hepsinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günlerde dahi terörü konuşmak için davet edilenlerin ’hayır’ dediğini gördüğümüz bir Türkiye’de yaşıyoruz. Endişemiz o ki, 1 Kasım’da da böyle bir tablo ortaya çıkarsa bu insanlar nasıl bir araya gelecek? Türkiye’nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım’da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki Türkiye’nin toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz” şeklinde konuştu.


"Biz AK Parti olarak birlik siyaseti yapıyoruz..."

AK Parti Türkiye'nin bütünlüğünün, sigortasıdır, teminatıdır. Bugün AK Parti'yi denklemden çekip alın Türkiye'nin bütünlüğünü sağlayacak bir siyasi parti yok. Sorumluluğumuzun farkında olalım, zor iş mücadele etmek gerekiyor, korkmamak çok çalışmak gerekiyor. Türkiye'nin bekası bütünlüğü için bunları yapmak zorundayız.Zira herkesin gözü Türkiye'nin üzerinde dertleri Güçlü bir müslüman ülkesi Osmanlı mirası Yeni Türkiye'yi asla istemiyorlar. Türlü türlü oyunlar kumpaslar... Ama biz Milletimizin rızası ve duasıyla çıktığımız bu yolda 2023 Türkiye hedeflerini asla durdurmayacaklar.


SEN Ben Yok TÜRKİYE Var...!

Huzur için İstikrarın sağlanması için 1 Kasım'da Hedefimiz Nevşehir'de yine 3 – 0  VE TÜRKİYE’DE de Yeni TÜRKİYE'NİN İnşası için Tek başına güçlü bir iktidar...

Biz AK Kadrolar olarak Yeni Türkiye inşaası yolunda her zaman Halkımızın hizmetkarı olarak hazırız.

Şimdiden 
Halkımızın 1 Kasım 'da vereceği kararların hakkımızda hayırlı olmasını,ülkemiz ve milletimize hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyorum.