AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz: İnşallah 1 Kasım’da ak parti yeniden tek başına iktidar olacak ve Türkiye 3 Kasım 2002 ruhuyla tekrar şahlanacaktır. Hedefi aşkla vurmaya, nefrete karşı durmaya, Yunusca dünya kurmaya hazırız” dedi.

1 KASIM'DA YENİDEN ŞAHLANACAĞIZ...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 1 Kasım seçimlerine sıkı hazırlandıklarını belirterek, “Bismillah deyip başladık. Rabbime şükürler olsun Görünen tabloda Nevşehir ve ilçelerinde belde köy ve mahallelerinde gittiğimiz her yerde hamd olsun AK Partimize ve davamıza büyük bir ilgi ve teveccüh var. Allahın izniyle AK Parti 1 Kasım’da yeniden şahlanacaktır” dedi.

7 Haziran’da sandıktan çıkan sonuca milli irade diyerek saygı duyduklarını, ancak muhalefet partilerinin koalisyon ihtimallerinin önünü tıkadığını, bu sebeple yeniden seçime gidileceğini hatırlatan AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, “7 Haziran sonuçları bize tecrübe kazandırdı. Bu çok kısa sürede 1 Kasım’a teşkilat olarak, parti olarak çok sıkı hazırlandık ve çalışıyoruz. İnşallah 1 Kasım’da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacak ve Türkiye 3 kasım 2002 ruhuyla tekrar şahlanacaktır. Hedefi aşkla vurmaya, Nefrete karşı durmaya, Yunusca dünya kurmaya hazırız” diye konuştu. 

 "NEVŞEHİR
 3-0 diyor ..."


Türkiye’nin ve Nevşehir'in Ak Partiye ihtiyacı var diyen Açıkgöz : "Biz Hazırız , huzur , güven , istikrar isteyen halkımızda hazır..."

Açıkgöz , Allah izin verirse , Nevşehir Halkımızın teveccühleriyle 1 Kasım seçimlerde yine  3-0’lık bir skorla AK parti zaferini ilan edip Nevşehir 3 milletvekili ile yoluna devam edecek” dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, şöyle konuştu: “Gün, kavga etme ya da ayrışma günü değil, birleşme, kenetlenme ve hedeflerimize odaklanma günüdür.Gün 3 Kasım 2002 ruhunu yeniden kazanma günüdür. AK Parti'nin tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002'yi kimse unutmaz. 3 Kasım 2002 öncesi ülkemiz 3 partili koalisyon iktidarı ile yönetiliyordu. Emeklinin, çalışanın, işçinin maaşını veremeyecek durumdaydı. İşyerlerinin şalterlerinin indiği, kepenlerinin kapandığı bir dönemdi. Cotarelli'nin ülkemizin ipotek altında almaya çalıştığı şartlarda okul kitaplarının ücretsiz olarak dağıtılmadığı, hastanelerde muayene kuyruklarının var olduğu bir dönemde aziz milletimiz ülkemizin makûs tarihi yenmiş, önünü açmış, karanlığa kapalı, aydınlığa açık sloganı ile yola çıkan AK Parti'yi 3 kasım 2002 de iktidara taşıyarak huzura giden yolda önünü açmıştır. İşte bir Kasım ayı daha geliyor. 13 yıl sonra bir kez daha ülkemizin yeniden şahlanmasına, yeniden büyük projelere, belirlemiş olduğu hedeflere ulaşması adına aziz milletimizin yine 3 kasım 2002'de verdiği karar gibi 1 Kasım 2015'te de en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyoruz".