AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen haftalık koordinasyon toplantısına katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında 31 Mart 2019 Yerel seçim hazırlıklarının ele alındığı haftalık koordinasyon toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler başkan yardımcılarının katıldığı toplantıda, illerde ve bölgelerde yapılan görevlendirmelerin ardından yürütülen çalışmalar ile yerel seçim süreciyle ilgili genel değerlendirmelerde bulunuldu. Çorum, Sivas, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat'taki çalışmalarını tamamlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç anadolu Bölge Sorumlusu Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de toplantıda hazır bulundu. Açıkgöz, toplantıda sorumluluk alanı olan İç anadolu Bölgesi'ndeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'de ; "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı haftalık koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Başkan yardımcılarımızın sahadaki fotoğraflarını değerlendirdik. Halkımızın nabzını tutuyor, teşkilatımızın değerlendirmelerini dikkate alıyoruz. Adaylarımız ortak akıl ile belirlenecek. Partimizi ve ilkelerimizi taşıyacak adaylar ile yola devam edeceğiz." dedi.

Özhaseki; "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı haftalık koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Başkan Yardımcılarımızın sorumlu olduğu bölgelerde yürüttükleri saha çalışmaları ile ilgili tespitlerini değerlendirdik. Türk siyasetinde yerel hizmet denilince AK Parti’nin hizmetleri akla gelir. Bu çıtanın daha da yükseğe çıkartılması adına titiz bir çalışma yürütüyoruz. Aziz milletimizin daha güzel hizmetlerle buluşması için her türlü gayret gösterilecektir. "     açıklamasında bulundu.