AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Yozgat'ta Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı.

Toplantıya,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ ile Yusuf Başer katıldı.

Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda düzenlediği geniş katılımlı bir toplantı ile belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu.

MUHTEŞEM ŞÖLEN BAŞLADI. 
Yozgat aday tanıtım toplantısına katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Şahin ve Milletvekillerimizin katılımları ile Yozgat İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımızın “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı” ile açıklıyoruz. Rıza Kayaalp Spor Salonu AK sevdalılar ile tıklım tıklım dolu. Aday tanıtım toplantımız başladı. Her zaman AK Partinin yanında yer alan Yozgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum. Yozgat Belediye Başkan Adayımız Celal Köse ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımıza başarılar diliyorum  Hayırlı olsun." dedi.