AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Abdurrahim Çöloğlu  ziyaretlerini Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret ederek sürdürdü.

Ziyarette konuşan Çöloğlu, "Türkiye güzel bir ülke, büyük bir lideri var başında. Dolayısıyla bu lidere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

Çöloğlu, İslam ülkelerinin Türkiye’den çok beklentilerinin olduğunun altını çizerek, "Müslüman alemi Türkiye’den çok şey bekliyor. Dolayısıyla bu lideri kolay bulmadı Müslüman alemi. Nerede bir mazlum var hemen oraya bir müdahale ediliyor" diye konuştu.

Siyasette bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Çöloğlu, "Bu bayrağı arkadaşlarımız güzel bir şekilde taşıdı. Şu anda güçlü bir iktidar var. Bu iktidar ülkeye çok büyük değişimler yaşattı. Bundan sonra da yeni vizyonları var. Biz de inşallah bu yeni vizyonda bir asker, bir nefer olacağız" ifadelerini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel ile istişarelerde bulunan Çöloğlu, "İHH’nın manevi tarafı çok güçlüdür. Bu duyarlılık, hassasiyet hiçbir yerde yok. Çok mutlu oldum şehrimizin bu konuda güçlü ve yardım sever konusunda olmasına. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Öncel de Çöloğlu'na 7 Haziran seçimlerinde başarı dileklerini ifade etti.