AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan: “Şehirde STK’lar, belediye, valilik, milletvekilleri hep beraber ortak bir hayale inanırsak, Allah’ın izni ile bu şehir Dünyada tanınır” dedi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerini sürdürüyor..Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren Arıkan, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay ve Enderun Vakfını  ziyaret ederek destek istedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyareti sırasında, Nevşehir'in ortak bir hayalde birleşerek, büyük hedefler doğrultusunda ilerlemesi gerektiğini belirten Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan, "Kapadokya gibi bir değeri üzerinde barından Nevşehir'imiz bana göre dünya şehirleri ile yarışması gereken bir şehir. Tarihi, Doğası, suyu, edebiyatı her şeyi ile muhteşem Kadim bir şehir. Şehirde STK'lar, belediye, valilik, milletvekilleri hep beraber ortak bir hayale inanırsak, Allah'ın izni ile bu şehir Dünyada tanınır" ifadelerini kullandı.

Aday Adayı Arıkan'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ay ise, "Sizi, Daha önceki Belediye Başkanlığınız'da ki başarılı görevlerinizden dolayı yakinen tanıyoruz. Hedeflerinizi ve hizmetlerinizi takdirle izledik. Aday adaylık sürecinde de başarı diliyorum" dedi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan, Daha sonra Enderun Vakfına da ziyarette bulunarak bir süre sohbet ettiler.