7 Haziran’da yapılacak 25’inci dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde Nevşehir'den aday adayı olan Feride Bitirim ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Feride Bitirim'i FİB Haber.Com Genel kooordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal karşıladılar.

Deneyimli gazeteci ve gazetemiz sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'la yaklaşan seçimlerle ilgili sohbet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Feride Bitirim,“Türkiye, milletimizin geleceği açısından çok önemli bir sürece girmiştir. Başta İslam dünyası olmak üzeri bütün mazlum milletlerin ve ülkelerin Türkiye’den beklentileri yükselmiştir. Bu beklentilere Türkiye tarafından cevapların verilmeye başlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Dünyada artık adaletin tesis edilmesi için hakkaniyeti dikkate alan yeni siyasal yapılanmalar kurulmalıdır. Bu yapılanmaların nasıl olması gerektiğine ilişkin çalışmalara inşallah ben de katkı vereceğim” dedi.

Bitirim,
 “Allah kısmet ederde Aday gösterilirsem Parti teşkilatlarımla uyumlu bir şekilde Ankara yı ve Bürokrasiyi çok iyi bilen biri olarak tecrübe ve birikimlerimi memleketime hizmet için çaba harcayarak 2023 Türkiyesi ve Yeni vizyon Nevşehir için tüm enerjimle çaba göstereceğim dedi.

FİB Haber İnternet gazetemiz
 sahpleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Feride Bitirim e başarılar dilediler.