Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih İşbilir,  'Anneler Günü' vesilesiyle Huzurevini ziyaret ederek burada kalan annelerin hayır dualarını aldı.

Huzurevindeki annelerin ellerini öperek kırmızı gül dağıtan İşbilir'in huzurevi ziyareti duygusal ve samimi görüntülere sahne oldu. İşbilir, onlarla bol bol sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. MHP'li Aday adayı İşbilir; "Sadece Anneler gününde değil her zaman ziyaret etmemiz gereken yerlerden biri olan huzur evi ziyaretimiz... Ordaki annelerimizi ziyaret ederek anneler gününü kutladık. Huzur evindeki annelerimize hal hatır sorarak ufak hediyelerle onları mutlu etmek dünyadaki çoğu değerlerden üstündür..." dedi.

Daha sonra MHP'ninanneler günü etkinliğine katılan MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih İşbilir; "MHP Kadın Kollarının kahvaltısına katılarak anneler gününü kutladık. Daha sonra Nevşehirimizdeki tüm annelerimizin anneler gününü kutlamak için gül dağıttık. Başta şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..." dedi.