AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Nurhan Dülger, ilçe ve STK ziyaretlerini tamamladı.

AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Nurhan Dülger  “Nevşehir’ın ilk bayan temsilcisi olmak ve siyasetin erdemli bir hizmet olduğunu AK güvenceyle Ak Sayfalara Yazdırmak İçin milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım.” dedi.

Dülger gerek teşkilat gerekse STK ziyaretlerinde büyük 

Milletvekili aday adayı Nurhan Dülger, gerek teşkilat gerekse STK ziyaretlerinde sıcak ilgiyle karşılandığını bölgenin insanı olarak bölgesine hizmet etmek istediğini belirtti.
Dülger, Nevşehirlilerin dertlerini kendi derdi bilip, sorunlarının çözümünde büyük gayret içinde olacağını kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Nurhan Dülger, el birliği ile, el ele, gönül gönüle girdiği bu yolda yine aynı şiarla “Durmak Yok Yola Devam” ilkesiyle hareket edeceğini, temayül yoklamasının ve mülakatların sonrası 7 Haziran Genel seçimlerinde Aday gösterilecek AK Kadroların hayırlı sonuçlar getirmesini arzuladıklarını ifade etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Nurhan Dülger, ziyaretlerini tamamladıktan sonra hiç boş durmaksızın ilimizde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak 7 Haziran Genel seçimlerinin Ülkemiz Milletimiz adına ne kadar büyük önem arz ettiğini anlatıyor...

Resimde Dülger'in katıldığı bir okul kermesinden görüntü yer alıyor...