Nevşehir AK PARTİ Milletvekili A. Adayı Elektronik Mühendisi Yavuz Yapar Nevşehir FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Değerli kardeşlerim.

 

2015 yılının Haziran ayında memleketimizin ve dolayısıyla Nevşehir’imizin geleceğini belirleyecek çok önemli bir genel seçim yaşayacağız.

Ülkemizin, milletimizin daha bağımsız, daha müreffeh daha kuvvetli bir ülke haline gelip gelmeyeceğinin oylanacağı; içerdeki ve dışardaki muarızlarımızın -son bir gayret- var güçleriyle, “bölgesel güç / küresel aktör” olma yolundaki ülkemizin önünü kesme çabalarını yoğunlaştıracağı bu seçim döneminde, yüreği memleket sevgisiyle yanan her kardeşimize gücü nispetinde bir vazife düşmektedir. 

Bu şartlar altında, bu kutlu davaya duyduğum tutku ve bağlılık hissinin heyecanın yüreğimde hissederek şehrime ve memleketime hizmete talip oluyorum

 

Beni okutan, yetiştiren, gururla hizmet ettiğim devletime; içinde gözünü açtığım, içinde yaşadığım ve Allah nasip ederse son nefesimi de içinde vereceğim şehrime bir milletvekili olarak bir katkı sunma imkânı benim için en büyük şereftir. Bugüne kadar bürokraside edindiğim tecrübemin tamamını ülkemize ve şehrimize aktaracağımı ve İstişare esasından asla ayrılmayacağımı bütün samimiyetimle ifade etmek isterim.

 

Öncelikle Nevşehir teşkilatı ve genel merkezdeki parti yetkililerimizin sonrasında da kalbi bu memleketin aşkıyla çarpan her bir kardeşimizin desteği ve takdiriyle önce aday sonra da Milletvekili olarak bu memlekete hizmet etmeyi istiyor ve istikamet üzere görevimi ifa edebilmeyi ümit ediyorum.

 

Allah utandırmasın. 

 

Yavuz YAPAR

Elektronik Mühendisi

Nevşehir İl Telekom Müdürü

Nevşehir AK PARTİ Milletvekili A. Adayı

Yavuz YAPAR Kimdir ?

 

1961 yılında Nevşehir’de doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilimi Nevşehir’de bitirdim. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik bölümü mezunuyum.

1983 yılında Kayseri ilinde PTT başmüdürlüğünde göreve başladım. 1990 yıllına kadar görevimi sürdürdüm. 1990 yılında Nevşehir PTT Başmüdürlüğüne mühendis olarak tayin oldum. Nevşehir PTT Başmüdürlüğü bünyesinde mühendis, Telefon müdür yardımcılığı, Telefon müdürlüğü ve 1995 yılında PTT ve Türk Telekom olarak yapılanma sonucu Nevşehir Türk Telekom Başmüdürlüğünde Başmüdür yardımcısı olarak görev yaptım.

2000-2005 yıllarında 5 yıl Uşak ilinde Türk Telekom İl müdürü olarak, 2004 yılında 1 yıl Gümüşhane ilinde İl Müdürü olarak görev yaptım. 2005 yılı Ağustos ayında Nevşehir iline İl müdürü olarak tayinen atandım. 2006 yılında Türk Telekom’un özelleşmesi sonrası tekrar Nevşehir il müdürü olarak görevlendirildim. Halen Nevşehir il müdürlüğü görevimi yürütmekteyim.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.