AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Zafer Salgın Kapadokya Dedeman Otel'de yaptığı yemekli basın toplantısında önemli açıklamalalarda bulundu. Salgın:" Sevgi Kardeşlik ve Barış İçin Aday Oldum dedi!


"HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN ADAY OLDUM

GÜÇLÜ EKONOMİ GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ NEVŞEHİR İÇİN ADAY OLDUM

 28 Şubat darbesinin demokrasi tarihine kara bir leke olarak yazıldığını 28 Şubat'ın yasakçı zihniyeti AK Parti ve AK Partililerin sağduyusu ve mücadele azmiyle son buldu.Süreci demokrasi tarihine yazılan kara bir leke olarak görüyorum  on binlerce mağduru, ekonomiye verdiği zararları ve siyasi mühendislik olayları ile 28 Şubat'ın ortak hafızalardan asla silinmeyecektir.

olaylar silsilesinde; bürokraside, medyada, iş dünyasında çeşitli algı operasyonları yapıldı, korku senaryoları üretildi. Atılan manşetlere baktığımızda korku senaryolarını diri tutmak adına önemli bir mücadele verildiğini görüyoruz. Korkunun adı her zaman olduğu gibi irtica oldu. Demokrasiye balans ayarının tank ve tüfeklerle verileceği sanıldı. Türlü siyasi mühendisliklere tanık olduk. Etkisi bin yıl sürecek diye düşündüler. Ancak bekledikleri gibi olmadı.

 "Hamdolsun AK Parti 28 Şubat mağduriyetlerini ortadan kaldırmak adına her alanda önemli reformlar hayata geçirdi. Bireysel özgürlüklerin sınırlarını genişleten kararlı adımlar atıldı. 28 Şubat'ın yasakçı zihniyeti AK Parti ve AK Partililerin sağduyusu ve mücadele azmiyle son buldu

 “Yeni dönemde;  şehrimizin tüm yerel yöneticilerinin el birliği ve uyum içerisinde çalıştığ ÜNİVERSİTE mizle SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ile  HALKA TESŞKİLATIMLA BASINLA SPOR CAMİASI İLE İSTANBULDA  ANKARADA İZMİRDE BULUNAN NEVŞEHİRLİLER DERNEĞİİLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE , hep birlikte 2023 Yeni Türkiye hedefine odaklanıldığı,   şehrimiz ve Ülkemiz için yeni yeni projelerin üretildiği, sevgiyle yeşeren ve büyüyen bir Nevşehir için çalışacağım.

siyasetçilerin birlik ve beraberliği ve ülke geleceği açısından önemli bir başlangıçtır.   teşkilat nezdinde gerekse Nevşehir halkının gönlünde taht kurduğu, siyasete yeni özlenen birleştirici ve bütünleştiren bir duruş sergileyeceğim.

NEVŞEHİR'E HİZMET İÇİN BURADAYIM’

Yeni Türkiye yolunda Ülkemiz ve Milletimiz adına büyük önem arz ertmektedir.

 ‘Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik’ düsturunu kendime ilke kıldım

Türkiye’de yüreği İslam dünyasında büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde bir nefer olmakla beraber 2023 Türkiye’sine ve Nevşehir'e hizmet için  aday oldum.

 Bugüne kadar gerek siyasi,gerek sosyal gerekse kültürel birikimlerimi Nevşehirlilerle paylaşmak için AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adayı oldum. Geçmiş yıllarda da siyasetin içerisinde aktif olararak görev yaptım.

AK Parti’nin içerisinde yer aldım ve mensubu olmaktan da gurur duydum. Türkiye’nin sadece bilgisi olan değil, bilgiyle birlikte hikmeti de olan idarecilere ihtiyacı var. Gönül verdiğim partimle ve çalışma arkadaşlarımla yine gönül verdiğim memleketim Nevşehir'e hizmet etmek için bu göreve talibim. Her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylık vardır inancıyla bu yola çıkmış bulunuyorum. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı boyunca hizmet vermiş il başkanları, milletvekillerimiz ve belediye başkanları ve teşkilatlarda görev alan herkesle el birliğiyle birleştirici ve bütünleştirici ve sevgi ve saygı anlayışıyla hizmete talibim.Gönlümüz AK, yolumuz aydınlık, Allah yâr ve yardımcımız olsun.

Amacımız Nevşehir'e taşı taş üstüne koyup hizmet etmek, milletimin hayır duasını almaktır. Hayırlı hizmetlere vesile olacaksak, inşallah Nevşehir'i yaşanabilir bir şehir yapabileceksek gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek adına Allah bu görevi bize nasip etsin dedi.