AK PARTİ, Adalet ve Kalkınmayı  yalnız bu ülke için değil, bütün mazlum milletlerin hakkı olarak uluslar arası arenada gür sesle savunmaktadır.  Gücünü milletten alan AK PARTİ’nin gelecek tasavvuru sadece hayallerimizdeki ülkeyi değil, idealimizdeki dünyayı da kurmayı hedeflemektir.

Ülkemizin gelişimi ve Yeni Türkiye’nin inşaası için daha gidilecek çok yol ve aşılacak çok engel var. Ancak; ekonomik refahın sağlandığı, gelir eşitsizliğinin ortadan kaldırıldığı dünyanın sayılı devletleri arasında yer alan Türkiye’mizin  daha demokratik, daha özgür, daha çağdaş bir şekilde yönetilebilmesi için çalışmak zorundayız.

2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmak ve  geleceğe  daha güçlü bir şekilde yürümek için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmek durumundayız.

Yeni Anayasanın şart olduğu bir ortamda bizlerde AK PARTİ mensupları olarak anayasayı  değiştirecek  çoğunluğu sağlayarak,  ülkemizin daha fazla zarar görmemesi için  elimizden geleni yapmalıyız.

Yeni bir  Nevşehir  hayal değil.  Yeni Türkiye Sevdasıyla çıktığımız bu yolumuzda  gücümüzü  önce  Yüce Yaradan’dan sonra da Nevşehir’den alacağız. Bu yolda kentimizin  sorunlarının çözümü vatandaşlarımızın dertlerinin bitmesi için çalışacağız.

Ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiği bu dönemde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğunun bilinci ile partimizin iktidarı ile  kazanmış olduğumuz kalkınma hamlesinin devam etmesi, eğitim, meslek, girişimcilik ve vizyon projelerle “Nevşehir” “Kapadokya” ismini Türkiye ve  dünyanın her noktasına taşıyacağız. Bu toprakların  sevdalısı  vekil  aday adayı olarak sözlerinizi rehberimiz yapacağız.

Nevşehir’i önce Allah’ın sonra sizlerin de  rızasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’mize gururla taşıyacağız.

Nevşehir’in  2023 vizyonuna birlik ve beraberlik içinde sahip çıkacağız.

2023 vizyonu ile hak ettiği yatırımların gercekleşmesi, Nevşehir’in (Kapadokya bölge) turizm üssü olması için, alt yapı yatırımlarının tamamlanmasını sağlamak, bölgenin tanıtılması ile ilgili çalışmalar yapmak, turizm  sektörüne  yönelik  mesleki eğitim faaliyetlerine ağırlık vermek, sektörün kalifiye eleman sıkıntısını ortadan kaldırmak ve işsiz gençlerimize  isdihdam sağlamak için uğraşacağız. Meksa Vakfı ile işbirliği yaparak organize sanayi ve küçük sanayi işletmelerine sertifikalı ara eleman yetiştirme kursları düzenlenerek istihdam sağlanacaktır.

Belediyelerimiz, Kamu Kurumları, Sivil Toplum Örgütleri ve Teşkilatlarımızla uyum içinde bir ekip ruhu ile çalışarak yeni projeler üretip, mevcut projeleri de takip ederek sonuçlandıracağız.

AK PARTİ, adalet, kalkınma, istikrar ve  yenilikçilik demektir.  AK PARTİ bireysel hak ve özgürlükleri genişletmeyi demokrasiyi kökleştirmeyi savunur.  Türkiye sevdalısı AK PARTİ,  devleti milletin  hizmetkarı olarak görür.

7 Haziran seçimlerinde bu görev bize  tevdi edildiği  takdirde daima sizlerin yanında ve hizmetinde olacağımın  sözünü şimdiden veriyorum.

AK PARTİ ailesinin bir ferdi olarak; Şeyh Edebali’nin  “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturunu şiar edinenAK PARTİ’mizin 13 yıldır süren bu kutlu yürüyüşüne omuz vermek, Nevşehir’i ve Türkiye’yi daha da ileriye taşımak gayesiyle  milletvekili aday adayıyım.  Kutsal davamızda memleketimize ve halkımıza hizmet etmek adına bu göreve talip oldum.

Bu seçimlerin Nevşehir’imiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını cenab-ı  haktan niyaz ediyorum.

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Yolunuz açık,  geleceğiniz aydınlık olsun.

Allah’a emanet olun.

Hasan  ALBAYRAK

Nevşehir  Milletvekili A. Adayı