Adaylarının Bayraklarını Bile Asamadılar...

NEVŞEHİR(MHA) Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldı. İktidar Partisi il merkezi. İlçe ve beldelerde her türlü propaganda aracını sonuna kadar kullanırken, muhalefet partileri ne yazık ki bu seçimde de Partililerinin görmek istediği atılımı yapamadı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP-MHP ve bazı siyasi partilerin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleme kararı almalarına karşın muhalefet partilerinden sadece CHP Parti duvarına İhsanoğlu’nun bir fotoğrafını asmakla yetindi. Bilboardlarda da İhsanoğlu’nun tanıtımına yer veren CHP’nin bu konuda en azından diğer siyasi partilerden bir nebze de olsa gayretli olduğu gözlendi.

Öte yandan İktidar Partisinin gücünü de değerlendiren Ak Parti Parti binasını sanki genel ya da yerel seçim varmış gibi bayraklarla ve Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın pankatlarıyla doldurdu. Sadece il merkezinde değil tüm ilçe merkezleri ve beldeler de Cumhurbaşkanlığı seçiminin en etkin ve en gayretli partisi oldu.

Ürgüp ilçe merkezinde Refik Başaran’ın da heykelinin bulunduğu alanı bayraklarla donatan Ak Parti Ürgüp ilçe teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala gayretli çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.