Yerel seçimler öncesi Ürgüp’te siyasi hareket devam ediyor, Ak Partinin seçim takvimine göre aday adaylığı müracatları için son 3 güne girilmişken, Aday adayı olacağını ilk kez haber merkezimiz aracılığıyla kamuoyuna duyuran Adnan Aydın, bugün Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Koçak’a Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Başvuruyu kabul eden İlçe Başkanı Koçak, Partiye olan yoğun ilginin Ak Partinin büyüklüğü ve gücüyle doğru orantılı olduğunu ifade ederek, 5. aday adaylığı başvurusunun Adnan Aydın tarafından yapıldığını söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ak Parti İlçe Başkanlığına asılmak üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini İlçe Başkanı Koçak’a takdim eden Adnan Aydın, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Ürgüp Belediye Başkan adayı olabilmek için aday adaylığımı şu an itibarıyle açıklamış bulunmaktayım. Bir Dünya Kenti olan Ürgüp’ün gerektiği yerlere ulaşması için, marka kentler arasına girmesi için bu göreve talip oldum. Ürgüp’te yaşayan, Ürgüp’ün sorunlarını çok iyi bilen birisi olarak, çözüm üretmede zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum. Partimiz ve halkımız bize bu görevi layık görürse, inşallah bu sorunları birer birer çözeceğiz, diğer aday adaylarına, diğer partilerden aday olacaklara da başarılar diliyorum. Bu seçim sürecinde,seviyeli, birbirimizi kırmadan, küskünlük olmadan bir seçim süreci temenni ediyorum." diye konuştu.