31 Mart Yerel seçimlerinde oyunu Ankara'da kullandıktan sonra, 1 Nisan tarihinde buradan İstanbul'a geçen CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan geçen bu sürede yaklaşık 17 gündür adeta İstanbul'u mesken tuttu.

İstanbul'u bırak Nevşehir'e bak..!

1 Nisan tarihinden beri İstanbul'da nöbet tutan CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'a tepki gösteren Nevşehirli vatandaşlar, "Vekilimizi görene aşk olsun. 24 Haziran seçimlerinin ardından yaklaşık 1 yıl olmasına rağmen kendisini doğru dürüst göremiyoruz. İstanbul'u bırakta sen Nevşehir'e bak. Seni İstanbul değil biz seçtik" şeklinde yoğun olarak tepkilerini dile getiriyor.

Nevşehir'in birlik ve beraberlik içerisinde ancak özlediği yere gelebileceğini ifade eden vatandaşlar, Vekil Sarıaslan'ı bir kez olsun Nevşehir Belediyespor 'un maçlarında göremediklerini belirterek kendisini sadece seçimlerde değil düğünlerinde, cenazelerinde de görmek istediklerini ifade ediyorlar.

CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan'ın 31 Mart İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerinin sonuçlarının netleşene kadar İstanbul'da durması bekleniyor...