Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Kadın Kolları Şube Başkanı Ruhan Yağmur ve yönetim kurulu üyeleri Emine Çakır, Serpil Pamuk, Tuğba Özdemir beraberinde Cansuyu Derneği Şube Başkanı Nuran Dilli ile birlikte Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'yı ziyaret ederek gençlik faaliyetlerine verilen yayın desteği için teşekkür ettiler.

Ziyarette, Türkiye’nin en eski ve zinde Sivil Toplum Örgütlerinden biri olan eski adıyla Milli Gençlik Vakfı, yeni ismiyle Anadolu Gençlik Derneği’nin Nevşehir Kadın Kolları Şube Başkanlığına yeni atanan Ruhan Yağmur deneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve yeni dönemde yapılacak faaliyetleri anlatarak gazetemize yayın desteği için ayrıca teşekkür etti. 

Başkan Yağmur, FİB Haber.Com internet gazetesini yakından takip ediyoruz. Yaptığınız haberlerle toplumun önemli sorunlarına dikkat çekerek sorunların çözülmesinde büyük katkılar sağladınız. Bu düşünürlüğünüzden sorumluluğunuzdan dolayı FİB Haber Gazetesi yönetici ve çalışanlarına teşekkürü bir borç olarak biliyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarınızda daha büyük hedeflere ulaşırsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Yağmur, “Derneğimiz aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Faaliyetlerimizde yanımızda olduğunuzu görmek bizim için onur verici olacaktır. Sizlere yayın hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren www.fibhaber.com internet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, AGD Kadın Kolları yönetimine ve Cansuyu Derneğine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaret için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.