NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel- AK Parti'den Nevşehir kamuoyunun merakla beklediği başvuru bugün gerçekleşti.

Nevşehir AK Parti’de aday adaylığı için müracaat sürecinin başlamasıyla birlikte Nevşehir’de beklenen başvuru bugün gerçekleşti. 

Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcısı Ahmet Belada 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimler öncesinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından bugün resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Ve BELADA Resmi Müraccatını Yaptı !

Nevşehir İl Özel İdare eski Genel Sekreteri Ahmet Beladaberaberindeki heyetle birlikte 26. Dönem Ak Parti Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanlığına müracaatta bulundu.

Nevşehir AK Parti’de aday adaylığı için müracaat sürecinin başlamasıyla birlikte Nevşehir’de beklenen müraccat gerçekleşti. Ve Eğitimci - Yazar Ahmet Belada AK Parti’den aday adayı olmak için bugün  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı. 

Dosyasını AK Parti Nevşehir İl Sekreteri Kemal Baltacıoğlu'na teslim ederek resmi başvuruda bulunan Belada, 1 Kasım Erken Seçimlerinin Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Sekreteri Kemal Baltacıoğlu'da, Belada Aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, Şehrimizin yetiştirdiği değerli şahsiyetlerinin partimize teveccühlerinden dolayı son derece mutluyuz dedi. 

Ahmet Belada ise Öncelikle gönülleri inşaa ve ihya etmek için çıktığım bu yolda partimizin başarısı, ve İnsanlara en güzel şekilde hizmeti şiar edindiklerini belirterek tüm aday adaylarına başarı dileklerini iletti.

 Nevşehir kamuoyunda merakla beklenen Belada'nın Başvurusu'nun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.