AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İl Başkanı Ahmet Dolaşmaz yayınladığı mesajda şunları söyledi : "Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti'nin, ordusu ile birlikte Gazi Mustafa KEMAL'in önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde; Kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş olan milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Bu bakımdan 30 Ağustos, aziz milletimiz için çok özel bir öneme sahiptir ve hepimizin ortak bayramıdır.

Bu anlamlı gün dolayısıyla Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal savaşımızın tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.