Ortahisar Kasabasının Belediye Başkan Aday Adayları da başvurularını yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ortahisarlı Ahmet Tombak Aday Adaylığı Müracatını Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer'e teslim etti.

Doğup büyüdüğüm memleketim Ortahisar’a ve Ortahisarlıya hizmet etmek için, halkımızın da isteğiyle çıktığımız bu AK Yolda, memleketimiz ve kasabamız için herşeyin en iyisini sunmak amacıyla halkımıza en iyi hizmeti vererek, kasabamızın hak ettiği değeri görmesi gayesi ile bilgimizi, tecrübelerimizi ve yüreğimizi ortaya koyuyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın 2023  Hedeflerine İnşallah sizlerin de desteği ile, hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Bizlerde bu yola ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet şuuruyla çıkıyoruz.

30 yıllık ticaret ve 15 yıllık inşaat sektöründeki yönetici tecrübemizle, İnşallah kasabamızı AK Partiye yakışır bir belediye olması için çalışacağız. Allah çıktığımız bu AK yolda muvaffak olmak için yar ve yardımcımız olsun.

 Diğer aday adayı dava arkadaşlarıma da başarılar diler hep birlikte kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde kasabamıza hayırlı uğurlu olması temennisiyle teşekkürlerimi sunarım.