AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, bugün Nevşehir’in Derinkuyu İlçesini ziyaret ederek, halkla ve esnafla kucaklaştı.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi, çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Derinkuyu İlçesini ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt,  AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile Gençlik kolları ve kalabalık bir Parti topluluğu ile Derinkuyu’da halkla buluşan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, esnafların ve vatandaşların kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Derinkuyu’da ilk olarak Partisinin İlçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra Derinkuyu Pazar Yerini gezerek, esnafların sıkıntılarını dinlediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimin çok önemli olduğunu belirterek, AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını söyledi.

Açıkgöz, “Biz bir ideoloji partisi değiliz, biz bir hizmet partisiyiz. Bizim zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu nedenle yaptığımız, yapacağımız işleri her alanda vatandaşlarımıza çok net bir şekilde anlatmamız lazım. Bunu yaptığımız zaman vatandaşlarımız bizim verdiğimiz vaatlerin boş olmadığını, verdiğimiz sözü tutan bir iktidar partisi olduğumuzu anlayacaklar. Zaten vatandaşlarımız ve Derinkuyulu hemşerilerimizde bunu çok iyi biliyor. Derinkuyu’ya İktidarımız döneminde gıda, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere eğitimden sağlığa bir çok yatırım yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Göktürk ise Derinkuyu’da gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Derinkuyu’da AK Parti’ye çok büyük bir sevgi seli var. Görüştüğümüz her esnafımızın, her vatandaşımızın hayır dualarını alıyoruz, İnşallah bizde milletimize, Derinkuyu’muza layık olmak için, gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz olarak başta çiftçilerimize sağladığımız kolaylıklar olmak üzere Derinkuyu’muza yaptığımız alt yapı ve üst yapı hizmetlerimiz devam edecek, inşallah söz verdiğimiz gibi yakın zamanda da Derinkuyu Devlet Hastanemizi hizmete kazandıracağız”  şeklinde konuştu.

Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider ise, Derinkyu’da vatandaşın Ak Parti’yi bağrına bastığını söyleyerek; “ Biz vatandaşlarımızdan bu güne kadar göstermiş olduğu sevgisinin devamını istiyoruz. Biz Derinkuyu’muzda çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Biz her zaman uzlaşmacı, kucaklayıcı bir tavırdan yanayız. Biz şahıslara hakaret eden, karalayıcı propaganda yapan bir parti bir parti değiliz. Biz hizmetimize odaklanacağız, bunları halkımıza anlatmaya çalışacağız. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir, sessiz çoğunluğun adı AK Parti’yi oluşturmaktadır. Son 13 yılda Derinkuyu’muza çiftçi borçlarımızın yapılandırılması başta olmak üzere her alanda kolaylıklar sağladık, Derinkuyu eğitimden sağlığa her alanda ciddi yatırımlar almıştır ve almaya devam edecektir” dedi.

Derinkuyu Pazar yeri ve kahvehane ziyaretleri sırasında esnaflarla ve vatandaşlarla kısa süreli sohbetlerde AK Parti Milletvekili adaylarına esnaflar, yol ve benzeri alt yapı sorunlarının giderilmesinde büyük destek sağladıklarını ile getirerek, teşekkür ettiler.