Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette çeşitli konularda istişarelerde ve görüş alışverişinde bulunuldu. 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; "Devlet su işleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kaya Yıldız’ı ziyaret ederek, İlçemizdeki taşkın su kanalının eksik kalan kısmının yapılması için istişarelerde bulunduk.Genel müdür yardımcımızın bölge müdürlüğüne vermiş olduğu talimatla proje çalışmaları kısa sürede başlatılacak İnşaAllah" dedi.

Gerekli istişarelerin ardından açıklamada bulunan Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'da; "DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız’a göstermiş olduğu yakın ilgiden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Beldemiz hakkında önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler yaşanacak. Sevdalısı olduğumuz Göre kasabamıza hizmet için geceli gündüzlü çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ise açıklamasında, Öncelikle kabulü ve ilgileri için DSİ Genel Müdürü Yardımcısı Sayın Kaya Yıldız’a teşekkür ediyorum. Kendileriyletaşkın koruma kanalları ve kasabamızda yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçti" dedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kendilerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Öte yandan AK Başkanlar Grup Toplntısına Katıldılar..

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ile birlikte Ak Parti’nin TBMM’de düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı haftalık grup toplantısına katıldı.