AK Gençler' Suriyelileri Yalnız Bırakmadı ...
 

Nevşehir Ak Parti Gençlik Kolları hafta sonu Nevşehir'de yaşayan 3 Suriyeli aileye misafir oldu . Her zaman onların yanında olduğunu ve her zaman nerede bir mazlum varsa onların yanında olacaklarını söyledi.

Nevşehirli Ak Gençler Ensar Olmaya Devam Ediyor

Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından, şehir merkezinde yaşayan Suriyeli sığınmacı ailelere yönelik ziyaret programı düzenlendi.

AK Parti Nevşehir Gençlik kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Hiç kimsenin durup dururken, vatanını, toprağını, yakınlarını, makamını ve mevkisini bırakıp ta bir başka ülkeye gitmeyi arzu etmeyeceğini belirterek, "Suriyeli kardeşlerimize reva görülen eziyetler nedeniyle ülkelerini terk etmek zorunda bırakıldılar. Bunların bir kısmı da Nevşehirimizi şereflendirdi. Onlar bizim başımızın tacı. Kendilerini vatanlarında hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Türkiye yükselen bir değer ve güç olmaya devam ediyor. Bu yükselen değeri durdurmak için çeşitli ayak oyunları oynanıyor ama hiç kimsenin bu yükselen değere son vermeye gücü yetmeyecektir" ifadelerini kullandı...Yanar,. AK Gençler olarak bu zamana kadar dünyanın her neresinde bir zulüm, bir savaş varsa bu olayların son bulması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Unutulmasın ki Ak Gençlik her zaman mazlumun yanında..." şeklinde konuştu.