AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından 81 ilde organize edilen "Kampüse Hoşgeldin" projesi Nevşehir'de yoğun ilgi ile karşılık buldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Kampüse Hoşgeldin Standı üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; Üniversitemize bu yıl yerleşen öğrencilere yönelik düzenleme ve öğrencileri zararlı oluşumlardan korumak; doğru,güvenilir kurum ve kuruluşlara yönlendirmek; İlimizi genel hatları ile tanıtmak; Gençlik kolları olarak ilimizdeki yaptıgımız ve yapacagımız projeleri tanıtmak, üniversite hayatlarına en iyi şekilde başlamalarını sağlamak amacıyla üniversitenin kayıt dönemlerinde bu projemizi hayata geçirmekteyiz. 

Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilerin sorularına cevap veren; üniversite kampüslerinde veya kampüs çevrelerinde açılan stantlar  ve kampüse hoşgeldin masaları yoğun ilgi ile karşılandı.

Ziyaretçilere çeşitli promosyonlar ile içerisinde burs/yurt rehberi olan; üniversite hayatlarına dair yol gösterici tavsiyelerin olduğu kitapçıklar hediye edildi.

"Kampüse Hoşgeldin" Standlarımız 1 Hafta Boyunca Üniversite Girişinde hizmet verecektir" dedi.