"AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir’de 4. Olağan Kongresini yapacak. 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 11.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek olan kongrede mevcut Başkan Mustafa Rauf Yanar tek liste ile seçime girecek."


AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın tek aday olduğu kongreyle alakalı Genel merkez MKYK Üyesi Davut Arpa ile toplantıda bir araya gelindi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, Yanar, kongreyle alakalı yapılan çalışmalar hakkında mahalle başkanlarından brifing aldı. Nevşehir’in AK Gençleri olarak çok farklı ve coşkulu bir kongre yapacaklarının vurgusunu yapan M.Rauf Yanar, “Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezini  AK Gençlerle coşkumuzla inleteceğiz” ifadelerini kullandı. 

‘YENİLENMİŞ KADROLARLA’
Başkan Yanar, “Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve Nevşehir’li hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum. Kongremizin akabinde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerine yenilenmiş güçlü bir gençlik kolları kadrosu ile girmeyi hedefliyoruz. Bu kadrolarımızla sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır” dedi. 

        "AK PARTİLİ GENÇLER KONGREYE GİDİYOR"

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, 2014 yılında devir aldığı Gençlik Kollarının 4. Olağan Kongre sonrası Nevşehir’de hedef büyüteceğini söyledi.  

Yeni Türkiye Güçlü Gelecek için; Nevşehir Il Gençlik Kolları "Av. Mustafa Rauf Yanar" ile yola devam ediyor...

Bir tarafta Erdoğan bir tarafta Davutoğlu Haydi Türkiye Hedef 2023'e Doğru!

Yapılacak olan kongrede kendisine başarılar diliyoruz.