Nevşehir'de Ak Parti, Gençlik Kolları Kongresi seçimlerine hazırlanıyor. Partilerinin tüm kongre seçim ve çalışmalarında adeta yüreğini ortaya koyan AK Gençler pazar günü gerçekleştirilecek olan kendi kongreleri içinde hummalı bir çalışma içerisine girdiler.

AK Gençler kongreleriyle farkındalık oluşturmak için büyük özveri ve çalışmalalarıyla tüm partililerine ve kongreye katılacak olan vatandaşlara süpriz hazırlıkları olduğu belirtiliyor... AK Partinin Nevşehir'deki kongrelerin finali olarakda gösterilen AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresine büyük katılım bekleniyor.

Haziran ayında yapılacak seçimler öncesi tüm Türkiye'de olduğu Nevşehir'de de Ak Parti kadroları kongrelerine devam ediyor. İlk önce İlçe Başkanlığı daha sonra İl Başkanlığı kongresi en sonra da Kadın Kolları seçimini yapan Nevşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı, pazar günü için ise Gençlik Kolları Kongresine gidiyor. 
Ülke genelinde çalışmaların ve seçimlerin devam ettiği Ak Parti teşkilatında kongre çalışmaları devam ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Nevşehir Ak Parti İl Başkan Vekili Serhat Sonugelen, "Kongre hazırlığımız devam ediyor. İnşallah pazar günüde saat 9:30'da Gençlik Kolları Kongremizi yapacağız. Tüm halkımızı kongremize bekliyoruz." dedi.

 AK Parti Gençlik kolları kongre organizasyon hazırlıkları başladı...

8 Şubat 2014 tarihinde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan Kongre’ye tek liste ile girecek olan Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar Sitemize özel bir açıklama yaptı.Yanar ‘Büyük bir çoşku ile Kongremizi Allah’ım izin verirse yapacağız,Kongremizden daha da güçlenerek çıkacağız’ dedi..


AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir’de 4. Olağan Kongresini yapacak. 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 11.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek olan kongrede mevcut Başkan Mustafa Rauf Yanar tek liste ile seçime girecek.

AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir’de 4. Olağan Kongresini yapacak. 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 11.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek olan kongrede mevcut Başkan Mustafa Rauf Yanar tek liste ile seçime girecek. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, 2014 yılında devir aldığı Gençlik Kolları’nın, 4. Olağan Kongre sonrası Nevşehir’de hedef büyüteceğini söyledi. Gençlik yapılanmasının siyasette önemine vurgu yapan Yanar: “Gençler bizim için önemlidir, partimizde gençlik kolları yapılanmasına oldukça önem vermektedir. Bu yüzden hedeflerimizi daha da büyüterek yeni Türkiye yolunda gençlerimizin ufkunu açmaya hedefliyoruz” dedi. Ak Parti’de kongre sürecinin Gençlik Kolları kongreleri ile devam ettiğini de ifade eden Başkan Yanar; “15 Eylül 2014 itibariyle başlayan kongre sürecimizde öncelikli olarak ana kademe ilçe kongrelerimizi, İl kongremizi, akabinde ilçe kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bütün ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine görevlerinde başarılar diliyorum. Adeta bir şenlik ve demokrasi şöleni halinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz 4. Olağan İl Gençlik Kolları kongremize Genel Merkezimizden de katılım bekliyoruz. Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve Nevşehirli hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum. Kongremizin akabinde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerine yenilenmiş güçlü bir gençlik kolları kadro ile girmeyi hedefliyoruz. Bu kadrolarımızla sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır. Bizler Nevşehir’in Ak Gençleri olarak her zaman görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.