AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar Başkanlığındaki AK Gençler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan Standı ziyaret ederek, Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Yahya Leblebici ve ülkücü gençlerle buluştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve ekibine teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünde kurdukları standta bir araya gelerek sohbet eden iki başkan, Ülke gündemi, Gençliğin sorunları ve yaşanan son gelişmeler hususlarında karşılıklı fikir alış verişlerinde bulundular.

Oldukça sıcak bir ortamda sohbetlerin edildiği bu güzel buluşmamız inşallah tüm Türkiye'ye örnek teşkil eder diyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da, Samimi bir şekilde gerçekleşen bu ziyaretlerimiz sonunda iki gençlik kurumları arasındaki kardeşlik bağları daha da güçlenmiş oldu dedi.

Başkan Yanar, Eski Türkiye'nin bir takım kokuşmuş ve çağ dışı kalan alışkanlıkları tamamen geçmişte kaldı. Yeni Türkiye'mizde Takım tutar gibi değil, ülke için siyaset yapılıyor. Çok şükür artık Gençlerimiz bilinçlendi. Ülkemizin en büyük güvencesi ve sermayesi Gençlerimiz, şimdi kitap okuyor, Televizyon izliyor, kendisini yetiştiriyor, Tarihini, Dinini, geçmişini biliyor Elhamdullillah, Milli ve manevi bir şuurla yetişen eğitimli ve kültürlü genç bir nesil geliyor. İşte AK Gençler, işte Ülkücü gençler... Bu bilinçle El ele kol kola birlikte yürüyor. Bugün, Büyüklerimizin tekrar genç olup, yeniden büyümek istediği bir çağ yaşıyoruz. Son olarak Şunu herkes çok iyi bilsin ki, Bizi kimse ayıramayacak kimse bu ülkemizi bölemeyecek. Zira "VATAN" denen bu kutsal topraklar hepimize yeter; "MİLLET" denen bu birliktelik hepimizi içinde barındırır; "BAYRAK" denen bu simgenin gölgesi, hepimizi serinletir... dedi.

Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Yahya Leblebici de, Biz Ülkü ocakları olarak ülkücü gençliğin eğitime yönelmesi kavgalardan uzak durması dinine diline ailesine kutsi emanetlerine sahip çıkması gençliğin özellikle sabırlı, imanlı, ahlaklı, çalışkan, kültürlü bireyler olarak yetişmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bağlamda Türk Gençliğini yarınlara en güzel şekilde hazırlama gayreti ve çabası içerisindeyiz dedi.

Başkan Leblebici, "Ülkemiz önemli ve hassas bir süreçten geçiyor. Bu süreçte Milletçe dik bir duruş sergilemek, vatanını milletini bayrağını devletini sevenler için bir milli görevdir. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarımızda ki bu duruş ve samimiyetimizi herkes görüyor. Yine bu dönemeçte Milletçe daha çok sağduyulu olmamız gerekiyor. Özellikle, Tanklara , F 16'lara Mermilere karşı dik duruşuyla 15 Temmuz sonrası tüm dünyaya haykırırcasına verilen mesajda Milletimiz, 7 düvel bir araya gelseniz de bu birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir. Bizlerde bu memleketin evlatları, Gençleri olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında ülkemize göz diken hainlere ve düşmanlara karşı Tek Yumruk olarak bu duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz " dedi.

Ülkücü Gençler'de AK Gençlerin Standında..!

Akabinde Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Yahya Leblebici de,  AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği Kampüse Hoşgeldin Standına nezaket ziyaretinde bulunarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve AK Gençlerle bir araya geldi.

Birlikte çay içip sohbet eden İki Başkan, "Niyet hayır, âkıbet hayır olur" inşallah diyerek, "Tek Bayrak , Tek Vatan , Tek Devlet ve Tek Millet " olgusu bizlerin olmazsa olmazı , vazgeçilmezleri ... Bizler bu ortak payda da ortak duruşumuz bundan sonrada sürecek dediler.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini kazanan gençlere yönelik Nevşehir ve Kapadokya ile ilgili rehberlik ve danışmanlık hizmetinin yanı sıra öğrencilere karşılama ve misafirperverlik örneği de sergiliyor.

Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilerin sorularına cevap veren; üniversite kampüslerinde veya kampüs çevrelerinde açılan stantlar ve kampüse hoşgeldin masaları yoğun ilgi ile karşılandı.

Bu örnek davranışları nedeniyle Başta Başkan Yanar ve Leblebici olmak üzere hem AK Parti Gençlik Kollarını hemde Ülkü Ocakları Gençlerimizi tebrik ediyoruz.