Unutturulmaya Çalışılan Eski Türkiye’yi anlatıyor

AK Gençlik 40 bin adet eski Türkiye gazetesini seçmenle buluşturdu

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları üyeleri tarafından bugüne kadar  40 bin adet “Eski Türkiye” gazetesi dağıtılarak seçmenlerin eski Türkiye’ye ilişkin gelişmeleri hatırlatıldı.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Nevşehir Gençlik Kolları, Eski Türkiye Gazetelerinin dağıtımını tamamladı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı tarafından “Haydi Gel Bizimle Ol” ve “İlk Oyum İlk Heyecan” projeleri kapsamında hazırlanan ve şehirlere  gönderilen Eski Türkiye Gazeteleri, özellikle ilk kez sandık başına gidecek genç seçmenlerle buluşturuldu.

Nevşehir’de ilk kez oy kullanacak yaklaşık 4 bin 521 seçmene ulaşan ve Eski Türkiye Gazetelerini ellerine ulaştıran AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe, belde ve köyleri de tek tek ziyaret ederek, gazetelerin dağıtımını tamamladı.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 1980 ve 90’lı yıllarda Türkiye’nin içinde bulunduğu buhranlı dönemler, özellikle koalisyon döneminde Türkiye’de yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik, sağlık, tarım, bankacılık, ticaret, bayındırlık gibi çok değişik alanda yaşanan ciddi sıkıntıların gazete haberleri ile hatırlatıldığı Eski Türkiye Gazetelerinin özellikle ilk kez oy kullanacak seçmenler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, gazetelerin ilçe belde ve köylere tek tek dağıtıldığını belirterek; “AK davanın en genç neferleri olarak Eski Türkiye Gazetelerimizi üzerimize özel bir borç ve yükümlülük bildik ve gece gündüz demeden gazetelerimizi başta ilk kez oy kullanacak seçmelerimiz olmak üzere bütün halkımıza dağıttık. Ama Nevşehir AK gençlik olarak bunlarla yetinmiyoruz ve seçim yasakları başlayana çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Bütün azmimiz çabamız, büyüyen ve gelişen Türkiye ve Nevşehir içindir” diye konuştu.