AK GENÇLİK ECDADINI UNUTMADI

AK PARTİLİ GENÇLER KURŞUNLU CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZI SONRASI VATANDAŞLARA  BUĞDAY ÇORBASI VE ÜZÜM HOŞAFI İLE EKMEK İKRAM ETTİ.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yılı nedeniyle Merkez Kurşunlu Cami önünde hoşaf ile buğday çorbası dağıttı.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri anma günü dolayısıyla AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları ve İlçe Gençlik Teşkilatları eş zamanlı  etkinlik düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ve çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu etkinlikte, AK Gençler, ikindi namazı sonrası Kurşunlu Cami çıkışında cemaate ve  vatandaşlara, Çanakkale savaşında askerlerimizin yediği buğday çorbası, üzüm hoşafı ile ekmek ikram etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, günün anlam ve önemi nedeniyle hoşaf ve buğday çorbası dağıttıklarını ifade ederek; “Çanakkale Zaferi bizim millet olarak yeniden doğduğumuz önemli bir savaştır” dedi.
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Vatan toprağının bir karışını bile düşmana vermemek için mücadele eden kahraman ordumuz o günün şartlarında hoşaf, buğday çorbası ve tahıl ekmeği yiyebiliyordu. Bizde o günün anısına vatandaşlarımıza AK Parti Gençlik Kolları olarak hoşaf, buğday çorbası ve tahıl ekmeği ikram ettik. Çanakkale bizim yeniden doğduğumuz yerdir. Askerimiz, şehidimiz, bu memleketi kimseye muhtaç etmedi. Bugün bizde burada Nevşehir’in AK Gençleri olarak, şehitlerimizi, asla unutmayacağımızı göstermek için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu memleket şehitlerine çok şey borçlu, bizde en iyi şekilde Atalarımıza vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Buradan şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle yad ediyoruz" diye konuştu.