AK Gençlerin çarşıda kurdukları çadırla Nevşehirli’nin ilgisini çekmeyi başardı.

Nevşehir Gülbahçe Parkı önüne yerleştirilen çadırda gençler el bildirisi ve broşür dağıtımı yaptılar. Broşürlerde Türkiye’de son 13 yılda nelerin AK Parti Hükümeti ile değiştiğini gözler önüne serdiler. Broşür ve bildirileri alan bazı kararsız seçmenler kafalarındaki soruları da gençlere yöneltmeyi ihmal etmiyor.

AK PARTI NEVŞEHIR GENÇLIK KOLLARI DEĞIŞIM ÇADIRI - Geçmişi unutma geleceği karartma

Eski Türkiye manşetlerini sergiledikleri AK Gençlik değişim çadırında gelen misafirlere broşür dağıtımı ile Eski Türkiye'den görüntüler sergileniyor.


AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları projesi olan değişimin farkındayız çadırı Nevşehir halkından büyük ilgi görüyor.
Çadır İçinden Geçen halkın 13 yıl önceki Türkiye ile Şu andaki Türkiye’nin yan yana duran resimlerini görmesi ve değişimin ne derecede olduğunu fark etmelerine vesile oldu. Nevşehirli Vatandaşlar çadırda sergilenen görüntüler ve broşürlerle 13 yıldaki değişimi açıkça fark ettiler. Çadırı gezen vatandaşlar AK Gençlere çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular. Ve çoğunluğu bilgilendirme broşürü talep ettiler.


Facebook’ta Değişimin Farkında

Gençler kendi öz kaynaklarından kurdukları bir ekiple çalışmalarını aynı zamanda facebook ile paylaşmayı ihmal etmiyorlar. Parti olarak belki de bu alanı en iyi kullanan Nevşehir AK gençler değişimi www.facebook.com Nevsehir AK Gençlik adreslerinden video, fotoğraflarla ve günün ilginç soruları ile yansıtmaya çalışmaktadır.

ÇADIR DA AK ÜYE KAYDI YAPIYOR 


Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Gençlik kolalrı Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar: ‘AK Gençlik değişimi her yönüyle ve farklı yöntemlerle halka ulaştırmakta ve kararsız seçmene partisini anlatmaktadır.’’ Dedi. Yanar, seçime kalan son haftayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ve AK Gençliğin organizasyon kapasitesini en üst düzeyde yansıtacaklarını ifade etti.

Yanar Eski Türkiye ile Yeni Türkiye farkını yeniden hatıralayan bir çok vatandaşımız Değişim Çadırında AK Parti kaydı yaptırıyorlar dedi.