#‎Nevşehirnöbette‬ hashtagi ile Nevşehir Halkının Demokrasi Nöbeti, Trend Topıc Oldu! AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Bu akşam Saat 22.00'den itibaren sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ‪#‎Nevşehirnöbette‬ hashtagi ile yer alan darbe girişimine karşı Nevşehir halkının demokrasi nöbeti ve Direnişi, Twıtter Türkiye  gündem Listesinde İlk Sıraya Yükseldi!

Twitter kullanıcıları şu ana kadar binlerce mesaj yazarak #‎Nevşehirnöbette başlıklı hashtag'in türkiye gündem listesinde ilk sıraya çıkmasını sağladı.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığınca yürütülen Kampanya'ya AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de destek verdi.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamasında, "Nevşehir'imizi Türkiye gündeminde ilk sıraya taşınmasında emeği geçen başta AK Gençlik teşkilatımıza, Parti Teşkilatımıza ve tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyorum" dedi.