AK Gençlik ziyaretlerine hız kesmeden  devam ediyor. Nevşehir AK Parti  Gençlik Kolları Ürgüp ilçe seçim bürosunu ziyaret ederek belediye başkan adayı Fahri Yıldız ve ilçe gençlik kollarıyla birlikte gündemi değerlendirdi.

Ürgüp te Çalışkan ve başarılı bir başkanımız var. Fahri Yıldız Başkanımız Kapadokya nın kalbi Ürgüp ilçemize hak ettiği değeri katmak için gecesini gündüzüne katıyor.İnşallah Ürgüp ilçemizde halkımızın artan teveccüh ve destekleriyle Başkan Yıldız'la Durmak yok hizmete devam dediler.

AK Gençlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Gençlere yaptıkları projeleri bahsederken, aynı zamanda da önümüzdeki günler de mahallelerde başlayacak olan ilk defa oy kullanacak olan gençlere rozet takma programından da bahsetti. Artık (Seçim Koordinasyon Merkezi) SKM’ nin tam anlamıyla start verdiğini belirten AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar“ Bizler de gençler olarak çalışmalarımıza SKM kapsamında hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzde ki günlerde bunlarla ilgili büyük çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi İlk defa oy kullanacak olan gençlerimize mahallelerimizde rozet takma programı, diğeri ise Yine ilk defa oy kullanacak olan genç seçmenimize mektup projemiz. Hedefimiz tüm genç üyelerimize ulaşarak mektuplarımızı dağıtmak. Bununla ilgi de gerekli çalışmalar devam ediyor” dedi.
 
Büyüklerimize ziyaretlerimiz devam ediyor

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar. “Biz AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak gençlerimize önem verdiğimiz gibi, büyüklerimizle de yakından ilgileniyoruz. Çalışmaların hiç durmadan devam edeceğini belirten Başkan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar gençler olarak üstlerine düşen ne ise yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Nevşehir AK Gençlik Ürgüp programı sonrası Acigöl Kozaklı Hacıbektaş ve Uçhisar Ortahisar ziyaretleriyle,seçim çalışmalarına devam edecekleri belirtildi.