AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki Partili gençler Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğini ziyaret etti.
 
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından karşılanan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki partili gençler Dernek Başkanı Mutlu ve Başkan Yardımcısı Kemikkıran ile istişarelerde bulunurken, derneğin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler aldılar.
 
GÖR-BİR Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Ak Parti gençlik kolları başkanı ve beraberindeki gençlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Dernek Başkanı Erol Mutlu ise Gençlerin Türk siyaset hayatındaki önemine dikkat çekerken, Ak Parti Gençlik Kollarının ilimizde dinamik bir siyaset yapmasından son derece mutlu olduklarını dile getirdi.
 
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin ilimizde son derece aktif olarak çalışmalarda bulunmasının kendilerini son derece mutlu ettiğine değindi. Dernek Yönetimine başarılar temennisinde bulundu.