AK parti Kozaklı ilçe başkanı Fatih Aral ‘’Kozaklımıza yakışan hizmetlerin devamı gelecek’’ dedi.

Ak Parti kozaklı İlçe başkanı Fatih Aral yaptığı açıklamada Ak parti olarak yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, altından kalkamayacağımız boş vaatlerde bulunmadık halkımızın partimize olan güvenini hiç Sarsmadık,durmadık,yorulmadık Ak icraatlarla durmak yok yola devam dedik.
Aral, 2015 ve 2016 yılında yapılan yatırımlara değinerek 2015 Yılında yapımına başlanan Kozaklı-Topaklı arası sıcak asfalt yol çalışmasının bitme aşamasına geldiğini Kozaklımıza yakışan hizmetlerin dur durak demeden devam edeceğini söyledi.

MODERN HİZMETLER

 Kozaklı Fizik Tedavi hastanemizin kapasite artırım çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılında hizmete açılacağını, Doyduk Göleti sulama projesinin de bitirilerek halkımızın sulak ve verimli topraklara kavuşacağını söyleyen Aral, İl özel idaresi tarafından yapılan Nevjet Projesi bitirilerek Kozaklı halkının hizmetine sunulmuştur yine Kozaklı Meslek Yüksek okulumuzun da 2014 yılında bitirilerek iki bin on altı yılın da eğitime açılarak 110 öğrencimize eğitim vermeye başlamıştır. Ak parti kozaklı ilçe Başkanı Fatih Aral önümüzdeki günlerde Kozaklımıza yakışan modern hükümet konağının ve Kozaklı kanalizasyon işinin de ihale edilip çalışmalarına başlanacağını söyledi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ GELECEK
Fatih Aral Ülkemiz 15 Temmuz’da devlet içerisinde örgütlenmiş devlete ve millete ihanet içerisinde olan çetelerin kakışmasına rağmen Hükümetimizin yatırım politikalarında hiçbir aksama olmadan devam etmesi Ekonomimizin ve Hükümetimizin sağlam temeller üzerinde olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere Nevşehir Milletvekillerimiz Murat Göktürk, Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider’e  ve Nevşehir İl Başkanımız Mehmet Ali Tanrıver ve tüm Ak parti teşkilatımızın Ak kadrolarına Kozaklımıza yapmış oldukları ve yapacakları yatırımlar için değerli Kozaklı halkımız adına teşekkür ediyorum.
Fatih Aral
Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanı