AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı seçim çalışmalarına bugünde sosyete pazarında devam etti.

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu 7 Haziran seçimleri öncesinde gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Pazar esnaflarını ziyaret eden AK Kadınlar hafta içerisinde ise mahalle mahalle, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarına devam etmişti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar Başkanlığında ki AK Kadınlar bugün ise sosyete pazarını ziyaret ederek burada alışveriş yapan vatandaşlar ve esnafları ziyaret ederek AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verirken seçim kitapçıklarını da dağıttılar.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, ‘’ AK Parti Kadın Kolları olarak seçim çalışmalarımıza bugün sosyete pazarında devam ettik. Burada alışveriş yapan vatandaşlarımız ve esnaflarımız AK Parti’ye her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da Nevşehir’in gelişmesi ve büyümesi için AK Parti’ye destek vereceklerini belirttiler. Yani kısacası Nevşehir diyor ki biz lafa değil hizmete bakarız. Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.