AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı, kapı kapı dolaşarak Nevşehir’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlara ilişkin bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtıyor.

Hemen hemen her gün bir ilçeyi ve beldeyi ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ayrıca ev toplantıları yaparak, partileri için destek istiyorlar.

AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar burada yaptığı açıklamada AK Parti’nin geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi Nevşehir’de milletvekili seçimlerini yine 3-0 alacağını belirtti. Kutlar şöyle konuştu; ‘’ AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak seçim çalışmalarımıza gece gündüz aralıksız devam ediyoruz. Gerek ev ziyaretlerinde ve gerekse de esnaf ziyaretlerinde halkımız AK Parti ile büyümeye devam edeceğiz ifadelerini kullanıyorlar. 7 Haziran akşamında Nevşehir yine büyümeden yana karar verecektir.’’

HİÇBİR GÜÇ YIKAMAZ
Tüm ilçelerde de organizasyonların devam ettiğini ve çalışmaların oldukça verimli geçtiğini söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar; “Bu siyasi iktidarı sandık hariç hiçbir güç yıkamayacak. Bu seçimde inşallah demokrasimiz, milli irademiz daha da perçinleşecek. Biz Nevşehir’in AK Kadınları olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ziyarette yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında ise halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnşallah yine AK Parti olarak Nevşehir’de 4. Dönem 3-0 yapacağız ve halkımızı gururla mecliste AK kadrolar temsil etmeye devam edecek.” diye konuştu.