30 Mart Yerel seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve partimiz adına büyük önem taşıdığının altını çizen AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Aynur Asiltürk, Artık ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hepimiz çok iyi biliyoruz.Allahın izniyle bu oyunu 30 Mart ta sandık başında bozmaya kararlıyız dedi.

Asiltürk
,YILDIZ'ı parlayan  ŞEN bir Ürgüp için Çalışkan,Dürüst ve Başarılı Başkanımız Fahri Yıldız a seçimlerde Ürgüplü vatandaşlarımızın destek olacaklarını ve oylarıyla yeniden Ürgüp ü AK Ellere teslim edileceğine olan güvenimiz ve inanacımız tam.Rabbim Başkanımız Yıldız ın, yar ve yardımcısı olsun dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da,ilk dönem büyük sıkıntılar içinde bir belediye teslim aldık. Buna rağmen yılların çözümlenmeyen alt yapı konusunda önemli yatırımlarımızla Ürgüp te gelecek yüz yılların sorunlarının büyük bir bölümünü çözdük.

İlk dönemimizde Hem geçmiş problemleri çözüp hem de alt yapıya görünmeyen önemli yatırımları gerçekleştirdik.Çok şükür şimdi gelinen noktada artık Ürgüp Belediyemiz çok daha büyük projeler için hazır.Biz hazırız Ürgüp ümüz hazır Durmak Yok Yola Devam dedi...