NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de tarihi günler yaşayan, 53 Milletvekili aday adayına ulaşan AK Parti’de son 10 gün oldukça yorucu geçti. Ancak, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığında son derece iyi organize olan AK Kadro atom karınca misali işin üstesinden gelmeyi başardı.

Masa başından mail ile gelen haberleri bir güzel değerlendiren sözde gazeteciler görememiş olabilir ancak, AK Parti’de yaşanan yoğunluğun tarifi yoktu. Özellikle son iki gün içerisinde onlarca aday adayı bir taraftan en iyi şekilde ağırlandı, diğer yandan belgeleri ve işlemleri tamamlananlar bir bir il başkanı makamına alındı. Burada bir süre aday adayı ile yapılan sohbetlerin ardından ise AK Parti’nin son dönemlerde en iyi yaptığı işlerden biri olan bünyesinde Fatma Gedik gibi bir gazeteciyi görevlendirmesinin de verdiği avantaj ile aday adayları bir bir kamuoyuna tanıtıldı, mail yoluyla servis edilen haberler sayesinde.

AK Parti yönetim kurulu üyelerinin nöbetleşe görev yaptıkları aday adaylığı süreci boyunca büyük bir titizlik içerisinde yürütülen çalışma ile süreç son derece olumlu bir şekilde tamamlandı.