Ak Parti  23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede,Nevşehir'in sesi ve sitesi FİB haber Merkezimizi ziyaret etti. Dede; Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Tam Destek verdiğini belirtti...

AK Parti 23. Dönem Nevşehir MilletvekiliMahmut Dede, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çözüm sürecini ciddi manada etkileyeceği kanaatindeyim. Bu Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecin geleceğini belirleyecek bir seçimdir dedi.


AK Parti 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Dede, 10 Ağustos tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermenin zorunlu olduğunu kaydeden Dede, konuşmasına şöyle devam etti:

“AK Parti eski Milletvekili olarak durup dururken oyum Erdoğan’a demenin çok anlamlı olmadığını biliyorum ama mesele ondan öte bir meseledir. Sorumluluğu olan herkesin gereğini yapması gerekiyor. Sadece oy vermekle yetinmeyip daha fazla yapması gereken ne varsa yapması gerekir diye düşünüyorum. 10 Ağustos seçimlerinde halkımızın hangi hassasiyetle oy kullanması gerektiği ve bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını vurgulamak, ülkemizin geleceğini birlikte inşa etme düşünce ve hassasiyetiyle oy kullanmamız gerektiğine temas etmek istedim.

Nevşehirli Vatandaşımız bu seçimde vereceği kararı vermeden önce ellerini vijdanlarına koyup 10 yıl öncesi Türkiye ile 10 yıl sonrası geldiği noktada günümüz Türkiye'sini göz önünde bulundurup bir süzgeçten geçirmelerini diliyorum.”


Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilecek olmasını Türkiye için büyük bir adım ve şans olarak gördüğünü sözlerine ekleyen Dede, “Halkın seçmesi söz konusu olduğunda tabi ki birden fazla adayın olması gerekir. İki adayın da belli düşünce ve ideolojileri temsil ettiklerini görüyorum. Halkımızın bunu çok sağlıklı değerlendireceğine inanıyorum. Tüm seçimlerde olduğu gibi halkımız dayatmalara, yönlendirmelere fazla prim vermeyerek aklıselim hareket etmektedir. Bu seçimde de halkımızın adaylar arasında en doğru tercihi yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti bir önceki dönem Milletvekili Mahmut Dede yaklaşık bir haftadır buradayım.Memleketim Nevşehir de dilim döndüğünce halkımıza Cumhurbaşkanlığı seçimini önemini ve Neden Recep Tayyip Erdoğan olması gerektiğini anlatıyorum.Görüyorum ki Nevşehir çoktan kararını vermiş.Şimdiden 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve Nevşehirimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.