Gaziantep Divan Otel'de AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ev sahipliğinde düzenlenen AK Parti 4. Bölge Yerel Yönetimler toplantısına ayrıca Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Abdulhamit Gül,  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile Nevşehir, Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Mersin, Niğde, Osmaniye, Sivas ve Yozgat il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Gaziantep'te 8-20 Kasım Tarihleri arasında düzenlenecek olan AK Parti 4. Bölge Yerel Yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısına Nevşehir'den  AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün , AK Parti Nevşehir İl Yerel Yönetimler Başkanı Sami Demirses, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Birimi Başkanı Semih Bilgili, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yer aldı.


"Şehir şehir büyük Türkiye !!!"
AK Parti’nin Gaziantep'te düzenlediği 4. Bölge Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ Divan otelde yapılıyor.


Üç gün sürecek olan Yerel yönetimler AK Parti Gaziantep 4.Bölge ve istişare toplantısında Ak Belediyecilik ve tecrübe paylaşımı, yerel yönetimler çalışma usul ve esasları , şehir ve şehirleşme hakkında ayrıntılı sunumlar yapılacak. Belediye başkanları kentlerdeki çalışmalarına ilişkin istişare ve müzakere gerçekleştirecekler.

11 ilden 167 belediyenin katılacağı değerlendirme ve istişare toplantısına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 4. Bölge Koordinatörü ve Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel ev sahipliği yapıyor.

18 -19 ve 20 Kasım tarihlerinde 3 gün sürecek olan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya konuşmacı olarak katılacak. Programa Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ,Abdulhamit Gül ve Veysi Kaynak’ın da katılması bekleniyor.