-AK PARTİ’DE YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI

-4. BÖLGE TOPLANTISI, 22 HAZİRAN’DA NEVŞEHİR’DE

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı 4. Bölge toplantısı gerçekleştirilecek.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından 2014 yerel seçimleri çalışma planı ve takvimi çerçevesinde, Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop’un Başkanlığında 22 Haziran 2013 günü saat 11.00’de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek toplantıya Nevşehir’in yanı sıra Kayseri, Aksaray ve Niğde illeri de katılacak.
AK Parti'de Yerel Seçim Hazırlığı Başladı ...

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir’de böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın heyecanın yaşadıklarını belirterek, "AK Parti kadroları olarak, kurulduğumuzdan bugüne kadar  milletimizden aldığımız destek ve güvenle her zaman milletimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bu hizmetlerin gerçekleşebilmesi için sadece seçim dönemlerinde seçim için değil, milletimizin menfaatine olabilecek her yenilik ve düzenlemede onlarla birlikte ilerlemeye gayret gösteriyoruz. Bizim için önemli olan, gönülleri fethetmek ve ülkemizin daima bir adım daha ileriye gitmesini sağlamaktır. Türkiye’deki Siyasi Partilere bugün ve gelecekte örnek olacak kurumsal kimliğimizi güçlendirecek ve sürekli kılacak teşkilat içi çalışmalarımızı da titizlikle yürütüyoruz. Bu çerçevede 22 Haziran Cumartesi günü Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Bölge Toplantısına ev sahipliği yapacağız. Bütün il ve ilçe teşkilatlarımız olarak bu toplantımızda hazır bulunacağız, sandıklarla ilgili çalışmalarımızı gözden geçirip eksiklerimizi tamamlayacağımız bu toplantımız, bizim için büyük önem taşıyor " diye konuştu.

Sunar, Nevşehir, Kayseri, Aksaray ve Niğde İllerinin,  İl ve İlçe Başkanları, İl ve İlçe Seçim İşleri ve SKM Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları ile il eğitimcileri ve il hukukçularının da hazır bulunacağı toplantıda, Seçim İşleri Başkanlığı gözü ile bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilecek il ve ilçelerdeki sandık yönetimlerinin son durumları, seçime yönelik teşkilat yapıları gözden geçirilerek buna yönelik eğitim verileceğini sözlerine ekledi.