AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı'na katıldı...
Ak Parti 5. Olağan Toplantısı Nevşehir İlinde Gerçekleştirildi...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Başkanlığında Nevşehir Kapadokya Lodge Otel de düzenlenen AK Parti 5. Olağan Kongresi 4.Bölge Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi...

Nevşehir'de düzenlenen 5. Olağan Kongresi Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantılarımızın 6.sını Nevşehir 'de gerçekleştiriyoruz diyen Soylu; ülkenin 2015 seçimlerinden sonra milletin kendi kararı ve azmiyle gerçekleştirebileceği bir anayasaya doğru yol alacağını ifade etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,konuşmasına ilk olarak Musul'da rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anın hep birlikte yaşandığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Nevşehir'de 14 ilin il başkanları, merkez ilçe başkanları ve koordinatör milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirilen AK Parti 4. Bölge 5. Olağan Kongresi Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı'na katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Nevşehir Kapadokya Lodge Otel salonunda düzenlenen 5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısına katıldı.

Toplantının Ana Konusu 2015 Genel Seçimlerinde NEVŞEHİR VE TÜRKİYE ...!

Burada konuşan Soylu, Türkiye’nin son 12 yılda ciddi bir sıçrama gerçekleştirdiğini vurgulayarak, AK Parti’nin 12 yıllık iktidarında normalleşmeye yönelik çok önemli adımlar atıldığını ifade etti. Çözüm sürecinin devrim niteliğinde olduğunu anlatan Soylu, “Yeni Türkiye için, yeni anayasa hedeflerimiz var. Çözüm sürecinin tam anlamıyla başarıya erdirilme hedeflerimiz var. Yeni Türkiye için ekonomide, demokraside, ilerlemede ikinci sıçramayı gerçekleştirme hedeflerimiz var. Bu hedeflerle Türkiye’nin dünyanın ilk 10 büyük devletinden birisi olma hedefimiz var” dedi.
“İlk kez bu millet 2015 seçimlerinden sonra vesayetin, darbelerin, oligarşik bürokrasinin değil, tam anlamıyla bu milletin kendi kararı ve azmiyle gerçekleştirebileceği bir yeni anayasaya doğru yol almaktadır.

AK Parti’nin en temel sorumluluğu budur. Bu aziz millet, Gezi olaylarına, 17 ve 25 Aralık darbelerine ve AK Parti’ye yapılan bütün iftiralara ve her şeye rağmen direnerek, Mart seçimlerinde 45,5 ve 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminde de yüzde 52 civarında bir oy vererek Türkiye’nin üzerine oynanmak istenen oyunu bozmuştur.”
Nevşehir de gerçekleşen 5. Olagan kongre toplantısına Kayseri Milletvekili ve Nevşehir il kordinatörü sayın Yaşar KARAYEL,Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider,Murat Göktürk,AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir Gençlik kolları ile kadın kolları,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,AK Partili Belediye Başkanları, ile partililer katılım gösterdi.

Toplantı sonrası AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider; 5. Olağan Bölge toplantımızın, milletimize ve ülkemize  hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ederim.’Dedi.’

ÇOK GÜZEL BİR VUSLAT GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Musul’da rehin alınanların Türkiye’ye getirilmesine ilişkin, çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anın hep birlikte yaşandığını söyledi.

Soylu, bir otelde, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı” öncesi Musul’da kaçırılan rehinelerin Türkiye’ye getirilmesini değerlendirdi.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Türkiye’de büyük bir heyecanı yaşadıklarını ifade eden Soylu, “Güzel, hayırlı bir sabahtayız. Bugün bu güzel sabahta özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anı hep birlikte yaşıyoruz” diye konuştu.

Soylu, süreç boyunca bölgede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçme adına adımların dikkatli atıldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Özellikle üç ayı aşkın bir süredir alıkonuldukları günden itibaren ülkemizin bütün insanlarının pür dikkat kesildiği, coğrafyamızda, barışın, huzurun, kardeşliğin bir halel ile karşı karşıya kalmaması için her birimizin duacı olduğu olayın, başta devletimiz hükümetimiz ve istihbarat teşkilatımız ile birlikte çok titiz bir çalışma sonucu bir büyük ülkenin, bir büyük devletin göstereceği sorumluluk çerçevesi içerisinde gerçekleştirilen bir operasyonla tüm tarafların bir tek vatandaşımızın kılına zarar gelmeden aileleri, çocuklarıyla bugün kendi aileleri ile buluşturulması, 77 milyonumuzun bir büyük sevinci yaşamaları her birimiz için tarihi bir olaydır.”

Daha önce Erzurum, Şanlıurfa, Denizli, İstanbul ve Ankara‘da gerçekleştirilen 5’inci Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantılarının altıncısı 14 il koordinatör milletvekili, 14 il başkanı, 14 il teşkilat yöneticisi, 12 Nevşehir il yönetimi yürütme kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanı ve 151 ilçe başkanı ile birlikte toplam 205 kişiyle Nevşehir ‘de gerçekleştirildi.
 
 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’inde hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ,“2015 yılında oluşacak meclis, yeni anayasayı gerçekleştirecek meclis olmalıdır.2015 seçimlerinde arzu ettiğimiz gibi 367’yi aşacak bir milletvekili sayısına ulaşırsak veya en az yeni bir anayasayı milletimize götürebileceğimiz bir çoğunluk sağlayacağız” dedi.
 
 
Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Soylu, AK Partinin birlik ve beraberlik içerisinde kongreye hazırlandığını söyledi. Toplantıya gerek vekiller gerek belediye başkanları gerekse teşkilatların yüzde yüz bir katılım gösterdiklerini söyleyen Süleyman Soylu; “ 11 Ekim’de başlayacak mahalle kongrelerimizle birlikte inşallah Türkiye’de 2015 seçimlerine yönelik bu kucaklamayı, milletimize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirebilecek bir anlayışı tüm kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. 4. Bölgenin birliğini ve gücünü bu günkü toplantıda hep birlikte gördük. Çok verimli bir toplantı oldu. Hayırlı olsun” dedi. Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, toplantının çek güzel geçtiğini ve çok verimli bir toplantı olduğunu söyledi. 5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısına Nevşehir’de yapıldığı için Genel Merkeze teşekkür eden Tanrıver ; “Nevşehir’de bizim ev sahipliğimizde Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu, , 14 ilimizin İl Başkanları, katılan illerin ilçe başkanları, il koordinatörleri, Nevşehir milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızın katıldığı 6. Bölge toplantımızı yaptık. Çok verimli bir toplantı oldu. Ben bu çalışmalarda emeği geçen tüm teşkilatlardaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise toplantının Nevşehir’de yapılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Toplantı İl Koordinatör Milletvekili Mahmut kaçar’ın sunumu ile sona erdi.