“AK Parti 7 Haziran’da Legal ve İllegal Muhalefetle Mücadele Edecek”

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde legal olduğu kadar illegal muhalefet odaklarıyla mücadele edeceğine dikkat çekti.

Memur-Sen Ailesi olarak şu ana kadar hep milli iradenin yanında olduklarını ve Ülke insanlarının milli iradesine hep sahip çıktıklarını kaydeden Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, yeni hükümetten en önemli beklentilerinin ise ülkenin artık sivil ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşması olduğunu ifade etti.

Özdemir, “Ülkemiz 7 Haziran 2015 tarihinde çok önemli bir seçim yaşayacak. Bu seçimde AK Parti sadece legal muhalefetle değil, illegal muhalefet ile de mücadele etmek zorunda kalacak. Bu illegal muhalefeti gezi sürecinde ve 17-25 Aralık döneminde de yaşadık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve 30 Mart yerel seçimlerinde de legal ve illegal muhalefetin bir araya geldiğini gördük. 7 Haziran seçimlerinde de yine birlikte olacaklarını kestirmek zor değil. Demokratik Ülkelerde iktidar kadar muhalefette önemli. Ancak legal olmaları büyük önem taşıyor. Söz konusu muhalefet odaklarının ülkeyi birilerine şikayet ettiğini görüyoruz ve bunu kesinlikle tasvip etmiyoruz. Hükümete karşı bir sıkıntınız varsa bunun yeri miting meydanlarıdır. Bir defa bu sevdadan vazgeçmeliler. Özellikle Yahudi finansları ile Türkiye’yi sıkıştırmaya çalıştıklarını görüyoruz. Biz bütün siyasi oluşumlarını önemsiyoruz. Yeter ki ülkemizi dışarıya karşı pazarlamasınlar. Memur-Sen ailesi olarak biz hep milli iradenin yanında olduk. Her konuda üzerimize düşeni yaptık. Tüm siyasi partilerden taleplerimiz 2015 seçimlerinin ardından yeni sivil bir anayasa istiyoruz. Yeni anayasa ile şu ana kadar elde edilen kazançlar taçlandırılır diye düşünüyorum” diye konuştu.