Ak Parti Avanos 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Fatma Parmaksız ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

AK Parti Avanos İlçe Başkanlığı, 7. olağan genel kurulu bugün saat: 17.00'de Avanos Hilton Otelde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Ak Parti Avanos 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Fatma Parmaksız  ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Divan Başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker yaptığı Kongreye AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Avanos 7. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Fatma Parmaksız ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun "dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yaptığı konuşmada, ''Toprağın sanata dönüştüğü Avanos'dayız.‪ AK kadrolarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İnandığı Yolda Yürümeye devam ediyor. ‬

‪Kongremizde göreve devam eden İlçe Başkanımız Fatma Parmaksız'a ve yönetimine milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum'' dedi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez İç Anadolu Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker "7.olağan kongremizi Avanos ilçemizde gerçekleştirdik. İnandığımız yolda yürümenin heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyen Avanos teşkilatına kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Göreve seçilen ilçe başkanı ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.