Ak Parti Gülşehir 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Çağrı Sönmez ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı, 7. olağan genel kurulu bugün saat: 15:00'da Gülşehir Belenay Dügun Salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.


Ak Parti Gülşehir 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Çağrı Sönmez ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Divan Başkanlığını AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker yaptığı Kongreye, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Gülşehir 7. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Çağrı Sönmez ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun "dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yaptığı konuşmada, AK Parti Gülşehir 7. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak seçilen Çağrı Sönmez'e ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum, dedi.

AK Parti Gülşehir İlçe Yönetimi şu isimlerden oluşuyor.