Seçim startına büyük bir hızla devam eden AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş,Acıgöl Belediye Başkan ı Sayın İsmail Çavuşoğlu nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Acıgöl Belediye Başkan adayı Ercan Ertaş beraberinde AK Partili Acıgöl Belediye Meclis üyesi adayları ve il Genel meclis üyeleri adayları ile birlikte Acıgöl Belediye Başkan ı Sayın İsmail Çavuşoğlu nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş, beraberindekiler ile gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel Seçimleri için hazırlıklarını sürdürdüklerini 30 Mart yerel seçimleri için Acıgöl ilçesinde AK parti olarak start verdiklerini belirtti.

Ak Partili Ertaş'tan Başkan Çavuşoğlu'na Nazik Ziyaret

AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş ve beraberindeki heyet, Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

Ekibiyle beraber Acıgöl Kaymakamı 
Muhammed Necmeddin ÖZEN'e ilk Resmi ziyaretini gerçekleştiren AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş,Acıgöl de sürdürdükleri siyasi mücadele de bu kezde Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu na nezaket ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş,Başkan Çavuşoğlu na  nezaket ziyaretlerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Seçim çalışmlarına hız kesmeden devam eden AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş, Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu'na “Acıgöl'e katıkılarından ve bizleri siyasi mücadelemizin sürdüğü bu noktada, ziyaretimizi kabul ettiğiniz için saygılarımı sunuyorum. Sizin bilgilerinize ve siyasi tecrüblerinize ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ”

Acıgöl Belediye Başkanı İsmail Çavuşoğlu ise ziyaretten duyduğu menuniyeti belirterek,Yeni dönemde aday olmayacağımı açıklamamdan sonra  “Partim Acıgöl'de nöbet değişimi yaparak Genç ve girişimci kardeşimiz Ercan Ertaş'ı aday olarak tercih etmiştir.
Bu görev kutsal ve bir o kadarda sorumluluk arz eden bir görev. Bu kutsal görevi layıkıyla yürüteceğinize eminim.Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum.

Diliyorum ki gerek sahada ve gerekse seçim sonunda Acıgöl ilçemize yakışır bir rekabette seçim olur. Bizde şimdiye kadar bu memleketin bir evladı olarak bir AK Partili olarak bu güzel ilçemize bölgeye hizmet ettik.Rabbim bize kendi doğduğumuz topraklara hizmet etme fırsatı verdi. Gerek tecrübe gerekse deneyimlerimizle her zaman 3 Mart sonrasında bundan böyle bir Acıgöllü vatandaş olarak paylaşmaya hazırım.Yarışın sonunda da dostluk kazansın.” ifadelerini kullandı.

Parti Acıgöl Belediye Başkan Adayı Ercan Ertaş ise, çıktıkları seçim maratonunda böyle iyi dileklere ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek,deneyim ve tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyacaklarını belirterek Çavuşoğlu na ilçemize verdiği büyük hizmetler için teşekkür etti.