AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret etti.
 
AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Kars Nevşehir’de ziyaretlerine devam ediyor. Kars ziyaretler kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret etti. Kars yapmış olduğu ziyarette, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladığını ve amacının Nevşehir’e hizmet olduğunu kaydederken, Borsa Başkanı Salaş’a kendisini kabul ettiği için de teşekkür etti.
 
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ise AK Parti Aday Adayı Ahmet Kars'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars,7 Haziran Genel seçim Aday adaylık sürecinde STK ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Kars'ın Ticaret Borsasından sonra ikinci durağı T.C. Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mehmet Fatih Yıldız'a oldu. Yıldız'la bir üre görüşen AK Parti Aday adayı Ahmet Kars Nevşehir için projelerini anlattı. AHİKA Genel sekreteri Yıldız da AK Parti Aday adayı Kars'a başarı dileğinde bulundu.