AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında bugün İnsani Yardım Derneği (İHH) Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel ve Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık'ı ziyaret etti.

Açıkgöz'ün STK Buluşmaları büyük ilgi görüyor...

AK Parti Aday Adayı Mustafa Açıkgöz'den İHH Derneğine Ziyaret‏...


Yapılan anlamlı ziyarette AK Parti Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz ; Aday adaylığım süresince kapı kapı dolaşıp dertleri, sıkıntıları dinleyip ve kulak ardı etmeden gerçek adımlar atarak Nevşehir ilimize yapılacak olan faaliyet ve çalışmaları anlatıyoruz. Siz değerli dostlarımızın bizi evlerinde ve iş yerlerinde kabul etmeleri de bizleri ayrı mutlu ediyor dedi.

Açıkgöz,7 Haziran Genel seçimleri kapsamında Sivil toplum kuruluşlarımızı bir bir ziyaret ediyoruz. 

Açıkgöz, İHH 
Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel'den de bu süreçte sizlerin dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.

İnsani Yardım Derneği (İHH) Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel; Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizin gibi değerli dostlarımıza her zaman kapımız açıktır. Bizler Nevşehir'in hakettiği değerin verilmesini, hakettiği hizmetlerin yapılmasını diliyoruz. Allah bu yolda hayırlısı hangisiyse nasip etsin. Yolunuz açık olsun’ diyerek Açıkgöz'e başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz daha sonra Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi. Açıkgöz Nevşehir de tarım politikaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Açıkgöz'ün son adresi Nevşehir Ticaret Borsa'sı Başkanı İbrahim Salaş a oldu.

Gün boyu STK ziyaretlerinde büyük ilgi gören Aday adayı Açıkgöz gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu yaklaşımların üzerine düşen sorumluluğu bir kat daha artırdığını ifade ederek sevdalısı olduğum memleketime ve insanıma Rabbim hizmet etmeyi nasip etsin dedi.