Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av.Fatma Aysun SAĞDIÇ GÜÇLÜ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında toplumsal yaşamın her kademesinde kadının her zaman önemli roller üstlendiğine dikkat çeken Güçlü,” kadınlarımız,  fedakâr ve feragat duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük bir payın sahibi olmuşlardır” dedi.
Bir toplumun gelişmişliğinin kadınlarına verdiği değerle ölçüldüğünü belirten Güçlü,mesajında;
 “Bir toplumda kadına gösterilen saygı, verilen değer, hak ve sorumluluklar, o toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik düzeyini belirler. Bir toplum gelişmek, ilerlemek istiyorsa, felsefesinin temeline insanı, insanın da merkezine her şeyden önce; kadını yerleştirmelidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti ’nin kuruluşundan itibaren ‘Kadınsız bir siyaset, kadınsız bir demokrasi sadece kadınlar için değil, bütün toplum için bir eksikliktir ’ diyerek bu alanda ciddi çalışmalar yapılmasını sağlamıştır. 
2011 seçimlerinde AK Parti 78 kadın adayla seçime girmiş ve bu arkadaşlarımızın 45 ’i şu an parlamentoda görev yapmaktadır. Burada sayın başbakanımızın anlamlı bir öngörüsü olsa gerek ki şu an Meclis`teki toplam kadın milletvekili sayısı da 78`dir. 
Kadın eli değmiş, kadın ruhuyla zenginleşmiş, şefkatle sarmalanmış bir dünya, elbette ki savaşla, kanla, gözyaşıyla kararan bugünlerden çok daha güzel yarınlar vaat edecektir. Başta şehit anaları olmak üzere ülkemizin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nü kutluyorum” dedi.