AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karaaslan Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karaaslan, KAPİMED Cemiyet Başkanı Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Karaaslan ziyarette yaptığı açıklamada AK Parti’de hafta sonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasının son derece ılımlı bir havada geçtiğini ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adaylarının samimi bir ortamda buluştuklarını kaydetti. Karaslan, ‘’ AK Parti İl Başkanlığımızın organizesi ile yapılan temayül yoklaması gerçekten son derece güzel geçti. Tüm aday adayı arkadaşlarımız ile birlikte dostluk içerisinde geçti. Bizlere bu şekilde demokrasinin şölenini yaşatan başta İl Başkanımız Mehmet Ali Tanrıver olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karaaslan’a teşekkür ederken aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.