AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan seçim çalışmaları kapsamında bugün Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'yi ziyaret etti.

Arıkan,7 Haziran Genel seçimleri kapsamında Sivil toplum kuruluşlarımızı bir bir ziyaret ediyor.

AK Parti Aday Adayı Mustafa Arıkan; Aday adaylığım süresince kapı kapı dolaşıp dertleri, sıkıntıları dinleyip ve kulak ardı etmeden gerçek adımlar atarak Nevşehir ilimize yapılacak olan faaliyet ve çalışmaları anlatıyoruz. Siz değerli dostlarımızın bizi evlerinde ve iş yerlerinde kabul etmeleri de bizleri ayrı mutlu ediyor dedi.

Arıkan,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş 
dan bu süreçte dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.

Borsa Başkanı Salaş'ta; Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sizin gibi değerli dostlarımıza her zaman kapımız açıktır. Bizler Nevşehir'in hakettiği değerin verilmesini, hakettiği hizmetlerin yapılmasını diliyoruz. Allah bu yolda hayırlısı hangisiyse nasip etsin. Yolunuz açık olsun’ diyerek Arıkan'a başarılar diledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan Borsa ziyaretini tamamladıktan sonra, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı’nı  Seyit İnce' yi makamında ziyaret etti. 

Arıkan, İnşallah aday olursam, Nevşehir'imin değişim ve gelişim servünine Belediye Başkanlığındaki tecrübem ve donanımımla katkı sağlamak için projelerimizi konuşacağız. Projeleri hayata geçirmek içinden elimizden geleni yapacağız. Biz işin mutfağını biliyoruz. Malzememiz de var. yemek yapmasını da biliyoruz. Bu yemeği hep beraber yapacağız. Ben bu anlamda sizlerin desteğini bekliyorum” dedi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan'a başarılar dileyerek, “Öncelikle bizleri ziyaret ettiğiniz çok teşekkür ediyorum. Bizim dertlerimizi bizim içimizden çıkan anlar diye düşünüyorum. Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyorum dedi.